Hétköznap nem feltétlen van időm és erőm bonyolult receptek megvalósításához, így ezeken a napokon az egyszerű, de nagyszerű elvét követem és hétvégére hagyom az időigényesebb menüket. Így ismét egy Gennaro recept után nyúltam. Annyira egyszerű, annyira zöldséges.. Nem tudtam neki ellen állni, így ma ez lett a vacsora.
Íme a video, amiben maga Gennaro osztja meg velünk az elkészítés mikéntjét:
Annyiban tértem el az ők elkészítési módjától, hogy egy óra elteltével kivettem a csirkéket a tál aljáról, mert a zöldségek rengeteg levet eresztettek és én szeretem ha csirke bőre ropog. A jénai tetejébe pakoltam a csirkecombokat és a lédús zöldségekkel együtt visszaraktam sülni még egy órát. Végül nálam a köret, egy héjában sült újkrumpli lett.
Egy nagyon kímélő és könnyű vacsi lett belőle, egyszerű ízekkel. Megérdemel egy tapsot Gennaro ismét:)