Sokadszorra készítem el ezt a tortát már, annyira bejövős a környezetemben élőknek:) Így gondoltam ideje itt is közszemlére tenni! A recept nem a saját fejemből pattant ki, ugyanakkor a fotók sajátok.
Itt nem egy könnyed desszertről van szó. Aki evett már sajttortát az körülbelül tisztában is van ezzel. A második képen szereplő torta volt a legeslegelső amit sütöttem egy tizenkét fős családi szülinapos ebédre, akik sokkal édesszájúbbak, mint mondjuk én vagyok:) 16 centiméteres tortaformában sütve pont elég volt. Jól látszik még a fotón, hogy a belső krém állaga mennyire krémes, ugyanakkor még sem folyik, egyben van.
Ennek ellenére szerintem egy viszonylag egyszerűen elkészíthető tortáról beszélünk. Én azt mondom, hogy akár kezdőknek is való. Feltéve, hogy követi receptet:)
Az első fotón pedig a legutoljára sütött példány van. Ez azt hiszem az ötödik. Külön kérésre készült már, mert tényleg annyira jó! Ugyanakkor én ebből a tortából egy falatot sem ehetek. (de megkóstoltam egy falatot;)